Deskundig

Met een team van ervaren en deskundige experts zijn windturbines in goede handen bij F&B Group. Ons team beschikt over specialisten van verschillende types windturbines. Onze experts zijn daardoor allround inzetbaar en werken in alle merken windturbines waar ook ter wereld. 

Wij werken hiervoor aan langdurige arbeidsrelaties, waardoor we een hecht team vormen. Ons team is een mix van projectleiders, senior servicemonteurs, nieuw opgeleide monteurs en specialisten op het gebied van inkoop, verkoop en veiligheid. 

Veiligheid

F&B Group werkt dagelijks aan een veilige werkomgeving voor ons team en onze klanten. Wij zijn VCA gecertificeerd en wij werken volgens de Arbocatalogus windenergiebedrijven van brancheorganisatie NWEA.   

Veiligheid bij montage- en demontageprojecten  

F&B Group heeft alle benodigde vergunningen in huis om verantwoord montage- en demontageprojecten in goede banen te leiden. Bij montage- en demontageprojecten is een goede voorbereiding erg belangrijk. Het begint met het aanstellen van een projectleider. Bij projecten stellen wij een VGM-projectplan op, maken we hijsplannen en Taak Risico Analyses. Dit allemaal voor het waarborgen van goede veiligheid, gezondheid en milieu.   

Veiligheid van onze servicemonteurs   

Onze monteurs beschikken over certificeringen als VCA VOL, VP NEN3140 en NEN3840. Daarnaast bezitten zij internationaal erkende certificeringen van GWO. Onze monteurs dienen via GWO onder andere een certificaat te halen voor veilig werken op hoogte en een BHV-opleiding. 

We verzorgen daarnaast aanvullende opleidingen voor ons team om een veilige werkomgeving te garanderen. Ook zorgt F&B Group voor de benodigde en gekeurde persoonlijke beschermingsmiddelen voor onze monteurs en projectbegeleiders. 

F&B Group heeft ook haar eigen elektrotechnisch veiligheid- en aanwijsbeleid voor de servicemonteurs. Aan de hand van de opleiding en kennis van de monteur wordt bepaald welke werkzaamheden de monteur wel en niet uitvoert. Hier wordt op toegezien door onze veiligheidsadviseur.   

Zij aan zij

Wij staan zij aan zij met onze opdrachtgevers en partners. F&B Group bouwt op vertrouwen en op relaties wereldwijd. F&B Group gaat geen enkele uitdaging uit de weg en denkt in oplossingen voor problemen. De problemen en zorgen van de klant, zijn ook onze zorgen. Dit komt terug in onze werkwijze. Met al onze ervaring en deskundigheid delen we kennis en komen we tot oplossingen.   

Gecertificeerd

Wij zijn VCA** 2017/6.0 gecertificeerd. Met een VCA-certificaat leggen wij de basis om iedere dag veilig en gezond te werken. Daarnaast bezitten onze experts alle vereiste opleidingen.