Werken bij F&B Group

Een team met 35 mannen en vrouwen die ervoor zorgen dat we samen het optimale rendement halen uit windturbines.

  • Team van experts
  • Veiligheid als basisvoorwaarde
  • Werken met plezier

Welkom bij F&B Group. Wij zijn een team met mensen die zich experts noemen in windenergie. Dat doen we niet zomaar; we werken 24 uur per dag, 7 dagen in de week om de optimale services te bieden aan windturbines. Het uiteindelijke doel? Duurzaam omgaan met de aarde. Om dat te bereiken willen het meeste rendement halen uit windkracht, zowel qua energie als resultaat. En dat doen we met plezier.

Opgericht door Pieter Thys Faber en Sjoerd Bartlema, inmiddels een groep die gevormd wordt door de bedrijven F&B Windpower, Green Energy Services en HST Energy. Dankzij deze groep bieden we services aan voor elk aspect in de levensfase van windturbines. Of het nu gaat om installatie (nieuwe en gebruikte turbines), service & onderhoud, onderdelen uitwisseling, inspecties, blade services, montage, demontage, projectmanagement, recycling of opslag: wij zijn klaar voor elke uitdaging. Wat de situatie ook is.

Lees meer Over ons

Wereldwijd

Onze experts werken wereldwijd. We hebben onderhoudscontracten met organisaties in Europa, Azië, Amerika en Oceanië. We zijn bekend met alle omstandigheden. Van vlakke terreinen in Nederland, heuvelachtige omgevingen in het Verenigd Koninkrijk tot winterse omstandigheden in Siberië. In ons portfolio laten we een selectie van onze projecten zien.

Alles wordt georganiseerd vanuit Franeker, Nederland. Hier is ons kantoor en onze werkplaats. Vanuit Franeker monitoren we alle windturbines die we onder contract hebben. We grijpen dan ook vlot in wanneer er een storing is; alles om het meeste rendement uit windturbines te halen.

Bij F&B Group werk je altijd samen. Veiligheid betekent dat je de verantwoordelijkheid draagt van je teamgenoot en dat hij of zij zich verantwoordelijk voelt voor jou.

Zij aan zij

We staan zij-aan-zij met onze opdrachtgevers. En dit geldt ook voor onze collega’s. We hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur: een open positieve sfeer waarin alles gezegd mag worden en alles gericht is op verbetering. We hebben begrip voor elkaar en hebben lol in wat we doen.

Samenwerken is ook de basis voor veiligheid. Onze collega’s weten dat ze op elkaar kunnen vertrouwen. Communicatie en ervaring zijn hierbij cruciaal.

Goede koffie, comfortabele stoelen

We stimuleren een goede werksfeer en geloven in het nemen van verantwoordelijkheid. Maar we schromen niet om hulp aan elkaar te vragen. Beter een vraag te veel dan te weinig. We willen ook goed voor onze experts zorgen. De koffie is van goede kwaliteit, de stoelen zitten comfortabel en we genieten op z’n tijd van een ontspannende borrel.

over ons
We hebben plezier in wat we doen en we vormen een hecht team (deze foto is trouwens bewerkt).

Altijd blijven leren

Verantwoordelijkheid nemen betekent ook dat we het volgen van opleidingen en cursussen aanmoedigen. Het belangrijkste is dat het werk hierdoor veiliger wordt. Dit laten we ook graag zien aan onze opdrachtgevers. Bovendien is het leuk om te leren, vooral samen.

Vragen?

Heb je een vraag over F&B Group of een van de vacatures? We helpen je graag! Stuur een mailtje naar work@fenbgroup.nl. Onze collega’s nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Word ook een expert in windenergie

Wil jij net als ons de wereld duurzamer maken? Heb je zin in avontuur en ben je gek op techniek? Of heb je andere vaardigheden en ben je benieuwd of er een toekomst is voor jou bij F&B Group? Stuur een open sollicitatie! We staan voor alles open.

Samen kunnen we meer

Wij zijn de F&B Group

Wij staan zij aan zij met onze opdrachtgevers, delen onze kennis met hen en durven stappen te nemen om de efficiëntie en de beschikbaarheid van de windturbine zo hoog mogelijk te laten zijn.

Lees verder