Montage en demontage

Het monteren, demonteren en transporteren van windturbines is één van onze specialisaties. F&B Group levert deze service wereldwijd. Met goed opgeleide, gecertificeerde en deskundige technici zijn wij experts in het op- en afbouwen van windturbines.  

  • Projectmanagment
  • Repowering
  • In- en verkoop en opslag

De montage, demontage en transport van windturbines is één van onze specialisaties. F&B Group levert deze service wereldwijd. Met goed opgeleide, gecertificeerde en deskundige technici zijn wij experts in het op- en afbouwen van windturbines.  

Projectmanagment

Met jarenlange ervaring in de montage en demontage van de windturbines is het (de)montageproces in de juiste handen bij F&B Group. In overleg is veel mogelijk. Zo zijn wij in staat de bouw- en sloopvergunning aan te vragen en de transport en logistiek te organiseren. Met ons kwaliteitsmanagement dekken wij alle eisen op het gebied van vergunningen, regelgeving en arbeidsveiligheid. Wij zorgen dat we de huidige normen voor arbeids- en milieuveiligheid bij demontage, laden en transport naleven. 

F&B Group beschikt over alle vaardigheden die nodig zijn voor het succesvol hanteren van verschillende soorten demontage-concepten. Dit omvat professioneel voorbereidend werk, demontage, opslag en transport van een windturbine. Dit is belangrijk, omdat de windturbine op die manier elders een nieuw leven krijgt. 

F&B Group demonteert een windturbine in Zeewolde.

Repowering

Is een verouderde windturbine aan vervanging toe? F&B Group staat je bij in het gehele ‘repowering’-proces.  Van de demontage van de oude windturbine tot de montage van de nieuwe turbine: in dit proces staan we zij aan zij met de klant. We ondersteunen en begeleiden klanten in het vergunningstraject en voorzien hen van advies. 

In- en verkoop en opslag

F&B Group heeft de expertise om een windturbine een tweede leven te geven. Wij kopen de turbine op en regelen de verkoop waar ook ter wereld. Op die manier hergebruiken we turbines of onderdelen van turbines. Zo krijgt de gebruikte windturbine een nieuwe functie.

Is een oude windturbine al verkocht, maar geen plaats voor opslag? F&B Group heeft ruime opslag voor turbines in Franeker. 

Samen kunnen we meer

Wij zijn de F&B Group

Wij staan zij aan zij met onze opdrachtgevers, delen onze kennis met hen en durven stappen te nemen om de efficiëntie en de beschikbaarheid van de windturbine zo hoog mogelijk te laten zijn.

Lees verder