Aanvullende diensten

Naast service, onderhoud, montage en demontage vervult F&B Group diverse andere diensten: hoogspanningsonderhoud, inspectie, advies en wij handelen in onderdelen van windturbines.

  • Inspectie en advies
  • Hoogspannings-onderhoud
  • Handel in (reserve)onderdelen

Inspectie en advies

Een van onze aanvullende diensten is inspectie en advies. Inspectie draagt bij aan de optimalisatie van de levensduur en het rendement. Een algehele, onafhankelijke windturbine-inspectie is van essentieel belang. F&B Group heeft de expertise in huis om inspecties uit te voeren en een inspectierapport aan te leveren. Op basis van het inspectierapport brengen wij een advies uit. Inspecties zijn zowel periodiek als incidenteel mogelijk.

Neem voor meer informatie contact op met onze accountmanagers.   

Hoogspanningsonderhoud

F&B Group verzorgt ook onderhoud aan hoogspanningsinstallaties bij windturbines en windturbineparken. Samen met de klant stellen wij een plan op. Indien nodig voeren wij onderhoud uit van het inkoopstation tot en met de transformatoren.  

Servicemonteurs plegen hoogspanningsonderhoud in een transformator. Het is één van onze aanvullende diensten.

Handel in reserveonderdelen

Een zo goed mogelijk beheer van de voorraad is een belangrijke voorwaarde om een defecte windturbine snel weer in beweging te krijgen. F&B Group beschikt om die reden over een ruim en overzichtelijk magazijn. Met een groot magazijn bij ons kantoor in Franeker en ruime opslag rond het kantoor hebben we veel reserveonderdelen binnen handbereik. Het is ook ideaal voor onze monteurs: de meest gangbare onderdelen liggen vaak al op voorraad.  

Samen kunnen we meer

Wij zijn de F&B Group

Wij staan zij aan zij met onze opdrachtgevers, delen onze kennis met hen en durven stappen te nemen om de efficiëntie en de beschikbaarheid van de windturbine zo hoog mogelijk te laten zijn.

Lees verder