F&B Group en Certion gaan samen voor groei

fb group certion samenwerking

F&B Group heeft krachten gebundeld met Certion. Met dit partnerschap delen en verbreden beide partijen hun kennis van de markt en verschillende type windturbines, zowel op land als op zee. De nieuwe samenwerking betekent uitbreiding van het serviceaanbod en capaciteit. Het gezamenlijke doel? Opdrachtgevers alle zorg rondom hun turbine(s) uit handen nemen. Van A tot Z: van onderhoud tot demontage en alles ertussenin. Beide bedrijven zullen afzonderlijk én met elkaar blijven werken aan het waarmaken van de gezamenlijke missie: het duurzamer achterlaten van de aarde, door het meeste rendement te halen uit wind.

“Wij begrijpen dat samenwerking essentieel is om verder te kunnen professionaliseren en zo te kunnen blijven beantwoorden aan de steeds complexer wordende vragen uit de markt. Deze samenwerking biedt veel mogelijkheden voor beide partijen, collega’s en opdrachtgevers. Wij gaan voor groei, dat is iets wat zeker is”, aldus Sjoerd Bartlema, algemeen directeur van F&B Group.

Stephan de Lange, algemeen directeur van Certion, voegt hieraan toe: “Zowel Certion als F&B zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid. Beide bedrijven zijn altijd op zoek naar kansen om verder te groeien en opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn. Hierin hebben wij elkaar gevonden als partner. Niet alleen onze expertise en serviceaanbod sluiten goed aan, ook in cultuur en werkwijze zijn we een perfecte match. We zullen de mogelijkheden van onze nieuwe samenwerking de komende periode verder gaan ontdekken.”

Met frisse energie kijkt het nieuwe team uit naar de toekomst. Voor de opdrachtgevers van beide partijen verandert er vooralsnog niets. Dezelfde vertrouwde gezichten en het persoonlijke contact, nog deskundiger antwoord op de vraag en het beste team voor de klus.

Meer informatie over Certion? www.certion.nu

Samen kunnen we meer

Wij zijn de F&B Group

Wij staan zij aan zij met onze opdrachtgevers, delen onze kennis met hen en durven stappen te nemen om de efficiëntie en de beschikbaarheid van de windturbine zo hoog mogelijk te laten zijn.

Lees verder