F&B Group voegt Blade Services toe aan expertises

F&B Group heeft een nieuwe onderdeel toegevoegd aan onze expertises: F&B Blade Services! F&B Blade Services voert inspecties, reparatie en onderhoud uit aan rotorbladen.

De beschikbaarheid van een windturbine kan nog zo goed zijn, waar het uiteindelijk om draait is rendement. Door rotorbladen goed te onderhouden, leidt dit tot een hoger rendement van de windturbine. Door de rotorbladen in perfecte conditie te brengen en te houden, vergroot het de productieopbrengst en haalt de windturbine meer rendement.

Wij zijn dan ook verheugd mee te delen Blade Services als onderdeel toe te voegen aan onze expertises. Meer informatie is te vinden op de speciaal daarvoor ingerichte pagina. Voor vragen zijn we op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Samen kunnen we meer

Wij zijn de F&B Group

Wij staan zij aan zij met onze opdrachtgevers, delen onze kennis met hen en durven stappen te nemen om de efficiëntie en de beschikbaarheid van de windturbine zo hoog mogelijk te laten zijn.

Lees verder