Maatregelen omtrent coronavirus

Door de verspreiding van het coronavirus in Nederland hebben wij op de werkvloer verschillende maatregelen genomen. Ons team blijft dag en nacht werken aan het optimale rendement van windturbines, maar wel met wat kleine aanpassingen.

Zo werken de servicemonteurs in vaste koppels en werkt het kantoorpersoneel zoveel mogelijk thuis. Op die manier kunnen wij windturbines van optimale service en onderhoud blijven voorzien. Doordat er altijd vraag is naar energie, is de service en het onderhoud van windturbines erg belangrijk.

Samen kunnen we meer

Wij zijn de F&B Group

Wij staan zij aan zij met onze opdrachtgevers, delen onze kennis met hen en durven stappen te nemen om de efficiëntie en de beschikbaarheid van de windturbine zo hoog mogelijk te laten zijn.

Lees verder